2015 - Collaborations in 2015

Peacepainting vil våren 2015 delta i flere samarbeidsprosjekter. I mars reiser Catrine Gangstø sammen med fire kunstnere og en filmarbeider til Bulgaria for å holde maleverksted i et barnehjem for rombarn.

I mars skal det være maleverksted i Mosjøen. Her skal barn og eldre male sammen, som en aktivitet i "Den kulturelle spaserstokken".

I april reiser Catrine Gangstø, en kunstner og en filmarbeider til Filippinene. Der skal Peacepainting i samarbeid med Brobyggerstiftelsen i Sandnessjøen besøke et senter for gatebarn. Det blir besøk i Tacloban og i Manila. Det blir møte med PNBC - Philippines Norway Business Council, og med lokale myndigheter og den norske ambassaden.

I begynnelsen av juni blir det gjenvisitt fra Polen. Om lag 50 ungdommer fra skoler i området rundt Krakow i sørlige Polen besøker Hattfjelldal og Herøy på Helgeland. Tidligere har ungdom fra Bindal besøkt Proszowice to ganger, og ungdom derfra har vært i Bindal.

I juli blir det ny tur til Bulgaria, denne gangen til hovedstaden Sofia, der organisasjonen SPOC driver prosjekter som skal fremme toleranse og respekt.