March 2019, Oslo - Meet Kjersti Austdal, Peacepainting Ambassador

kjersti.jpg

Kjersti Austdal er billedkunstner og daglig leder for Galleri Kladden i Oslo. Hun er utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo, NTNU i Trondheim og er medlem av Norske Billedkunstnere. Hun har stilt ut ved Norsk Samtidskunstmuseum i Oslo og Museum of Contemporary Art i Moskva, og har blant annet designet 20-kroningen som markeres Norges Banks 200 års jubileum.

Peacepainting is very happy to Kjersti Austdal as our Ambassador. Austdal is a visual artist and curator at the Kladden Gallery in Oslo. She is educated at the Art Academy in Oslo, NTNU in Trondheim, and is a member of the Norwegian Union for Visual Artists. She has exhibited at the Museum of Contemporary Art in Oslo and the Museum of Contemporary Art in Moskva, and among other achievements has also designed the 20Kr coin celebrating the 200th anniversary of the Norwegian Bank.